Ervaringen

Onderwerp: Hooikoorts medical taping

Door: Inge, Assen

Beste Harry, Ik wil je even laten weten dat de medical taping tegen hooikoorts die je op 10 juli jl. bij mij hebt aangebracht tot nu toe een hele gunstige uitwerking heeft. Ik heb geen enkele last meer gehad van niesen en tranende jeukende ogen. Heb ook veel meer energie door het uitblijven vd hooikoortsklachten. Onlangs hoorde ik dat er juist nu veel pollen in de lucht zitten door de aanhoudende droogte. Ik merk het niet!! Tot slot kan ik melden dat de allergische reacties op muggenbeten en beten van andere insecten heel duidelijk zijn afgenomen. Hoog uit twee dagen nog een beetje jeuk. Geen enorme zwellingen meer. Ik ben heel gelukkig met dit resultaat en dat wilde ik je toch even laten weten. Hartelijk dank zover!!

Onderwerp: stress – burn out

Door: Gea, Smilde

Ben wederom zo tevreden. Kwam met hele andere klachten (stress/burn-out) dan de eerste keer (tenniselleboog) en werd zo deskundig geholpen. Werd overladen met echt aandacht voor mij en al doende kwamen er verschillende punten aan het licht nu naar 2 sessies weer zo leker in mijn vel dat ik mijn gezondheid weer opwaarts zie gaan. Dank daarvoor en kom zeker nog weer terug al is het alleen maar voor een heerlijke ontspanningsmasage.

Onderwerp: Tennis elleboog

Door: Gea, smilde

Kwam voor medical taping voor mijn tenniselleboog, prima behandeld echt een aanrader.

Onderwerp: Hoofdpijn – oorsuizen

Door: Liset

Nu 2 keer geweest. In eerste instantie voor de hoofdpijnklachten en mijn oorsuizen. Werd erg goed geholpen en er was alle tijd om goed te kijken naar de klachten. Bij het 2e bezoek ook gekeken naar mijn rug en die klachten zijn nu helemaal weg. Ook geleerd welke spieren ik zelf kan masseren bij bepaalde klachten.

Onderwerp: Rug klahcten

Door:Johanna, Assen

Mijn zoon had behoorlijk last van zijn rug .Zelf dagen moeten thuis houden van school hierdoor . Hij is nu 2 maal door Harry behandeld . Mijn zoon is 12 jaar .En volgens zijn eigenwoorden .Kon deze man echt toveren . Hij kon bijna niks meer . Ongelooflijk maar alle pijn is verdwenen . En ik heb mijn vrolijke zoon weer terug .. Echt super bedankt .Vooral namens Nick

Onderwerp: Nek schouder klachten

Door: Henk, Klazinaveen

Ik ben voor mijn nek en schouder problemen gekomen, maar na 1 behandeling was ik ook van mijn oor suizen af !

Onderwerp: rug

Door: Fokje

Heerlijk om mijn rug weer even los te laten maken als alles weer vast zit.

Onderwerp: rug klachten

Door: Jan,  Annen

Al jaren lang heb ik regelmatig last van mijn rug. Alles zit dan vast en ik kan me nauwelijks nog bewegen. M’n huisarts en fysio weten geen raad. Na de Dorn – Breuss behandeling wist ik wat er aan de hand was . Hadden ze me dit jaren geleden maar verteld. Nu kan ik tenminste ingrijpen als het weer dreigt mis te gaan.

Onderwerp:

Door: