ADRES

Buitenbree 17
9403JK Assen

TELEFOON

0592-264747

Ervaringen

Deel uw ervaring

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.224.2.123 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Geja Geja uit Smilde schreef op 23 juli 2016 om 10:04 am:
Ben wederom zo tevreden. Kwam met hele andere klachten (stress/burn-out) dan de eerste keer (tenniselleboog) en werd zo deskundig geholpen. Werd overladen met echt aandacht voor mij en al doende kwamen er verschillende punten aan het licht nu naar 2 sessies weer zo leker in mijn vel dat ik mijn gezondheid weer opwaarts zie gaan. Dank daarvoor en kom zeker nog weer terug al is het alleen maar voor een heerlijke ontspanningsmasage.
geja geja uit smilde schreef op 20 januari 2016 om 9:13 am:
Kwam voor medical taping voor mijn tenniselleboog, prima behandeld echt een aanrader
Liset Liset schreef op 15 december 2015 om 7:42 pm:
Nu 2 keer geweest. In eerste instantie voor de hoofdpijnklachten en mijn oorsuizen. Werd erg goed geholpen en er was alle tijd om goed te kijken naar de klachten. Bij het 2e bezoek ook gekeken naar mijn rug en die klachten zijn nu helemaal weg. Ook geleerd welke spieren ik zelf kan masseren bij bepaalde klachten.
Johanna Smook Johanna Smook uit Assen schreef op 8 december 2015 om 1:22 pm:
Mijn zoon had behoorlijk last van zijn rug .Zelf dagen moeten thuis houden van school hierdoor . Hij is nu 2 maal door Harry behandeld . Mijn zoon is 12 jaar .En volgens zijn eigenwoorden .Kon deze man echt toveren . Hij kon bijna niks meer . Ongelooflijk maar alle pijn is verdwenen . En ik heb mijn vrolijke zoon weer terug .. Echt super bedankt .Vooral namens Nick
willem willem schreef op 23 oktober 2015 om 1:47 pm:
Hoi Harry, gefeliciteerd met je nieuwe website ziet er mooi uit
Henk Henk schreef op 21 oktober 2015 om 8:31 pm:
Ik ben voor mijn nek en schouder problemen gekomen, maar na 1 behandeling was ik ook van mijn oor suizen af !
Fokje Fokje schreef op 21 oktober 2015 om 8:27 pm:
Heerlijk om mijn rug weer even los te laten maken als alles weer vast zit.
Jan Jan schreef op 21 oktober 2015 om 8:25 pm:
Al jaren lang heb ik regelmatig last van mijn rug. Alles zit dan vast en ik kan me nauwelijks nog bewegen. M’n huisarts en fysio weten geen raad. Na de Dorn – Breuss behandeling wist ik wat er aan de hand was . Hadden ze me dit jaren geleden maar verteld. Nu kan ik tenminste ingrijpen als het weer dreigt mis te gaan.